Sjukanmäld

Har precis sjukanmält mig för dagen. Halsen känns dock bättre idag än vad den gjort i helgen så jag har goda förhoppningar att jag klarar av att skriva tenta imorgon. Så dagens plan är att plugga, plugga, plugga! Jag tänker klara den här tentan för jag vet att jag kan. Kunskapen sitter där inne, jag ska bara rota fram den så den är lite närmre...

Sitter och kollar igenom min kalender. Det här är egentligen sista veckan på "sommarlovet" men jag har inte förstått det. Jag jobbar en vecka för mycket. Så nästa vecka, när skolan drar igång igen, så har jag sex arbetspass på Lagerhaus, två pass på biblioteket och två musikkårer att öva med. Plus då föreläsningar, som tur är bara två stycken. Men jag borde komma igång med fördjupningsarbetet direkt.
Vissa dagar kommer jag vara hemifrån från åtta på morgonen till tio på kvällen. Jippie, vilken rolig skolstart! Haha så går det när man planerar utan att se efter vad man egentligen planerar in. Tur att jag har Gud på min sida som ger mig kraft varje dag. Nästa vecka kommer jag behöva extra mycket.
Snart är det September!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0