Konferens

Har nyligen kommit hem efter två dagars konferens i Göteborg. Bodde på Gothia-hotellet och åt massa mat och godsaker och hade det allmänt kul. Fick träffat nästan 100 av mina kollegor också och lära mig en hel hög med saker, himla roligt!
 
En liten uppdatering om lägenhetsfronten: det blev inte "drömlägenheten". Däremot finns det en annan tanke som förhoppningsvis kommer bli verklighet och det kommer inte vara fy skam!
 
Som avslutning kan jag tipsa om en oerhört bra bok: Innan jag somnar, skriven av SJ Watson. Spännande och extremt nervkittlande.
 
Kärlek!

Köpenhamn

Är hemma igen efter en fantastisk helg i Köpenhamn med Erik. Vi har ätit massvis med god mat (läs kött) och njutit av ett underbart väder. En heldag på Zoo blev det också vilket resulterade i strax över 1 500 bilder. Tanken är att försöka gå igenom och välja ut en del till framkallning och kanske göra ett fint kollage alternativt album. Foto är kul!

Har dessutom min drömlägenhet inom räckhåll. Frågan är bara om man ska satsa eller inte… Jag har en känsla av att det kan bli snudd på perfekt.

Kärlek!


Snart smäller det!

Imorgon är det dags. Klockan 5.45 är det samling och kl. 6.00 avgår bussen upp mot Stockholm, alias Fjollträsk. Det ska bli spännande och roligt samtidigt som jag nu börjar bli lite nervös. Tänk om jag gör något fel? Tänk om man råkar snubbla eller armpendla när ingen annan gör det. Så mycket som kan gå tokigt, fast samtidigt finns det lika mycket som kan gå rätt. Jag tror nog att det kommer bli en oerhört bra genomförd Högvakt. Det är trots allt vi, Hemvärnets Musikkår Halland, som ska göra det och då blir det bra.

Ikväll blir det mys på restaurang i Steninge tillsammans med Erik och hans familj, det är kärlek det.

Kärlek!


Fikarast

Sitter på jobbet och har en liten fikarast. För en gångs skull tar jag rast på eftermiddagen, annars brukar jag nöja mig med frukost och lunch. Idag är det fler kollegor på kontoret, många som har haft semester och ska påbörja allvaret idag. En del av mig längtar tillbaka till för någon vecka sedan, när det i princip bara var jag på kontoret. Då kunde man gå här i lugn och ro och göra lite vad man ville (så länge man skötte sina arbetsuppgifter såklart). Nu blir det mer ljud och stim. Men å andra sidan så var det färska frallor till frukost idag, det har jag saknat! Dessutom är fruktkorgarna fulla igen så det är nog ändå bättre att ha kollegor omkring sig än att vara helt ensam.

Nedräkningen till Högvakten har börjat. På fredag morgon (6.00 är mer natt än morgon enligt mig i och för sig) bär det iväg uppåt landet. Ska bli roligt och spännande samtidigt som jag redan längtar hem igen. Nästa vecka ska nämligen jag och Erik till Köpenhamn och ha en helg helt för oss själva. Fantastiskt!

Nu ska jag återgå till arbetet.

Kärlek!


RSS 2.0