I can do it!

Jag tänker ta mig tusan inte ge upp! Det spelar ingen roll att jag haft den värsta måndagen på hela året, jag är stark och jag vet att jag klarar det. Jag har mina guld-vänner och andra fina människor runt mig. Jag är WBM, the one and only!

Hemma

Då var man hemma igen efter en helg i Skövde. Är fullständigt slut i både kropp och huvud. Har i alla fall haft en fin helg med god mat och trevlig folk.
Imorgon börjar en ny vecka och jag tror det kommer bli höstens värsta vecka. Detta eftersom veckan är fullproppad med skola (uppstart av två nya kurser), träning, jobb, musikkåren, spelning i kyrkan, jobb på min praktikplats (före detta faktiskt) och sen ska jag försöka hinna tvätta, laga mat och kanske träffa någon kompis. Ja, och plugga utöver föreläsningarna förstås.
Så jag är inte riktigt sugen på denna veckan. I tankarna är jag redan framme på nästa vecka för den blir lite bättre. Men ja, det är jag som styr mitt liv så jag får skylla mig själv. Ber bara att jag får tillräckligt med kraft så jag orkar vara positiv hela veckan ut. Men det tänker jag ha.
Nu ska jag förbereda inför morgondagens föreläsningar och kanske måla naglarna om jag hinner.

Kärlek

Muskler

Nu är jag fullständigt slut i musklerna! För första gången på länge har jag faktiskt haft träningsvärk sen gårdagens thaibox (inklusive diverse blåmärken) så kvällens cirkelträning kändes extra väl. Men oj så skönt! Känner hur mina muskler riktigt väller fram, haha!
För övrigt så skrev jag tenta idag som var så lätt att jag tror att jag fattat allt fel. Men förmodligen var jag bara grym. Sen har jag fått träffa min älskling två gånger vilket är guld. Och nu sitter jag i soffan med en kopp te, en skål nötter och en skål godis. Torsdagsmys helt enkelt.

Kärlek

Middag

Maten står på spisen, ljusen är tända och jag väntar på att Gyltene ska komma hit. Ja, Gyltene är tillbaka i stan. Och det var då inte en dag för tidigt!!
Kvällens mat blir torskfile i sås med champinjoner, majs och spenat. Till det ska jag fräsa upp strimlad zuchinni med lite kryddor och självklart en god sallad som tillbehör. Spännande! Vi får hoppas att vi överlever.

Kärlek

Ojsan!

Idag gjorde jag något jag inte gjort sen år 2008...











Jag tog smör på mackan!

Måndag, fina måndag

Idag har varit en fantastisk måndag! Dagen började med tentaplugg och jag lärde mig faktiskt en del. Sen handlade jag lite och pluggade lite mer. Och sen kom pappa förbi och hämtade mig så åkte vi ut till Riccardo's (han gör italiensk glass som smakar himmel) och åt och pratade med en trevlig gubbe. Råkade visst få med mig 1 liter glass hem dessutom, med smak av apelsin och chili/cherry. Båda chokladsmaker i grunden, för det är chokladvecka denna veckan. Därav en extra god anledning att åka ut och hälsa på Riccardo. Den med chili/cherry var stark men otroligt god!
Alldeles strax ska jag börja ta på mig militärkläderna (det tar ett tag att få på sig allt rätt) och cykla till regementet. Det bästa med att cykla dit är att man håller sig varm oavsett hur kallt det är ute. Yay!

Kärlek

Underbara söndag

Har haft den mest fantastiska söndagen på länge, och det av en enkel anledning. Hon heter Sawsen. Finaste finaste Sawsen och jag har druckit kaffe, pratat, myst, lagat godaste pizzan med massa ost, tittat på The Notebook (otroligt gripande kärlekshistoria det där!) och bara njutit av dagen. Följde henne hem för en stund sen så jag fick mig en härlig promenad också.
Och nu sitter jag i soffan med ett stort glas julmust, enbart värmeljus tänt i lägenheten och tittar på Ensam Mamma Söker. Kärleken flödar, haha.
Det enda som stör mig lite är min mobil. Den har fått för sig att börja krångla, vilket jag inte alls tycker om. Har inte tid att försöka fixa det. Men om jag har tur så är det bara något tillfälligt PMS-utbrott som den har och imorgon är vi båda lyckliga tillsammans igen. Håll tummarna!

Kärlek

Intonering

Eftersom kvällens träningspass blev inställt så fick jag lite tid att spela på min oboe. Det gick sådär. Jag får ljud i den men jag ligger minst en halv ton för högt och ibland mer tokigt än så. Jag försöker knipa mer med läpparna, knipa mindre, blåsa mer, blåsa mindre, ja jag försöker till och med skrynkla ihop hela ansiktet i mina försök att intonera. Det gick inget vidare. Så den som har tips på hur man intonerar på en oboe får väldigt gärna höra av sig!
Nu ska jag öva lite på fifen för vi har fått en konsert i november och till dess måste låtarna sitta!

Kärlek

Lång dag

Idag har varit en lång dag. Sov inte så många timmar inatt (anledningen var väldigt angenäm så det gör mig ingenting) så dagen på praktiken blev extra lång. Men jag somnade inte under dagen och jag fick gjort en hel del. Om jag har tur kanske jag ska få hjälpa till med ett arbete senare i höst, då får jag betalt. Det gillar vi!
Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag tränade ikväll. Och åt lite tårta förstås.
Morgondagen ser i princip likadan ut som idag. Ibland känns det som om alla dagar bara flyter ihop. Fast jag har mina solglimtar, oftast av fina människor som ger mig kärlek, så det gör mig ingenting. Nästa sak jag ser fram emot är middag med familjen på fredag, då kommer bror min också. Nu ska jag gosa ner mig i soffan under min filt och mysa.

Kärlek

Tårtkalas!

Idag har jag haft en magiskt underbar dag. Så många fina vänner och så mycket kärlek att mitt hjärta nästan brister. Blir alldeles tårögd och varm inombords när jag tänker på all kärlek i mitt liv.
Hade ett underbart tårtkalas (en verklig höjdare om jag får säga det själv) och efter det var det dags för musikkåren. Där blev jag fullständigt överraskad med en trumpetfanfar och sedan sjöng hela musikkåren för mig. Det var också kärlek.
Så även om jag firat min födelsedag utan familjen så har jag varit omgiven av kärlek. Det är otroligt att man kan ha så mycket kärlek i sitt liv. Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är. Ni vet vilka ni är och jag hoppas ni vet hur mycket ni betyder. Från djupet av mitt hjärta; TACK!

Längst fram; Apelsintårta med chokladbotten.
Bakom: Marängtårta med daim och banan (otroligt god).

Grattis mig!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, hurra, hurra, hurra!
Jag är ta mig tusan bäst!

Jag tror jag är kär

Min nya kärlek heter Black Molly och hon är så vacker. Jag har lärt känna henne lite smått ikväll. Mina fingrar passade perfekt tillsammans med henne, mina läppar blev ett med hennes (även om det var lite plågsamt efter en stund) och jag kände hur min själ bara njöt. Enda nackdelen var att jag blev trött i lungorna efter en stunds mys så jag fick avbryta tidigare än jag ville. Men jag vet att hon alltid kommer finnas där för mig, redo att ta emot mig med kärlek.
Ja, jag är lycklig helt enkelt.
My Black Molly.

Men min älskade Sue kommer alltid vara nr 1 för mig.

Sväva...

Då var det måndag den 17/10. Imorgon fyller jag år men jag känner mig inte redo. Det var ju sommar nyss och man var uppe i det blå och svävade. Nu är man mest nere under geggan och försöker kämpa sig fram. Haha, kanske inte riktigt så illa.
Ska bara invänta ett aviseringsnummer och sen kan jag hämta min oboe så då kan jag nog börja sväva lite smått igen.

Bli med oboe

Imorgon är min sista dag som 22-åring. Inte för att jag tror att jag kommer känna någon skillnad eller bete mig annorlunda, men det är lite roligt att ha nedräkningar då och då. Jag hoppas att min efterlängtade oboe kommer imorgon, om jag har verklig otur kommer den inte förrän på tisdag och då har jag inte tid att hämta den. Lustigt hur hela ens liv kretsar kring min oboes ankomst. Ungefär som att bli med barn.
Min helg har varit riktigt kanon. Har skrattat så mycket att jag kommer leva ungefär några hundra år. Så härligt att bara släppa allt och bara skratta.
Nu ska jag stänga ner här och ladda för morgondagen.

Kärlek

Ingen oboe

Det blev ingen oboe idag. Jag är lite ledsen men jag hoppas, hoppas att den kommer imorgon. Tänk vad olidligt att behöva vänta hela helgen!
Imorgon ska jag ha praktik och på kvällen ska jag umgås med världens bästa Sawsen. Jag längtar som en tok efter henne! Tänkte laga julmustkyckling och mysa så det kommer bli en perfekt avslutning på en hektisk vecka. Nu blir det sängen, godnatt!

Kärlek

Efterlängtad

Idag hoppas jag på att få min efterlängtade oboe. Fast om jag har riktig otur så kommer den inte förrän imorgon. För övrigt så ska dagen spenderas på praktiken, igen. Känns som om jag är där hela tiden men ändå får jag aldrig ihop mina dagar. Ond cirkel, haha. Tur att jag trivs och tycker det är roligt.
Efter praktiken blir det träning. Märkte precis att jag inte har träningsvärk efter gårdagens boxning så då kan jag ta i extra ikväll. Sen ska jag fika med Gyltene vilket var alldeles för länge sedan. Det här är min sista torsdag som 22-åring så jag tänker göra det bästa av den.

Kärlek

Smärta

Det gör ont när hjärtat brister. Tur att jag har så mycket att göra att jag inte hinner känna eller tänka. Fullt ös medvetslös, haha...

22-åring

Har fullt upp med praktik och allt annat som händer i mitt liv. Men det är bara roligt. Och jag har faktiskt saker att göra på praktiken så dagarna går fort.
Snart fyller jag år vilket känns lite kusligt. Jag fyllde ju nyss år! Kan inte låta bli att tänka på allt som hänt under ett år. Jag har blivit singel men samtidigt har jag fått några otroligt fina vänner som jag inte hade då. Jag har dessutom skaffat mig två jobb och börjat i två orkestrar och satt igång planer på att börja spela ett nytt instrument. Ja, det är några av sakerna som hänt sen sist jag fyllde år. Så jag är faktiskt ganska nöjd med mitt år som 22-åring. Ska bli spännande att se hur sista veckan blir.

Kärlek

Kärleksfunderingar

Ibland funderar jag kring det här med kärlek. Ikväll är ett sånt tillfälle. Tankarna far upp och ner, ut och in och överallt. Vad är egentligen kärlek? Är det meningen att det ska vara som en berg- och dalbana? Kommer man någonsin våga lita på en annan människa fullt ut och veta att han valt just mig av en anledning? Vad är det som gör att man väljer att vara bara kompis med någon och mer med någon annan?

Så många frågor och svaren vet jag inte om dom ens finns. En sak är däremot säker; oavsett hur många gånger man blir sårad så vågar man sig ändå upp i sadeln och försöker igen. Man borstar av sig lite och försöker skydda sitt hjärta lite extra. Men när man väl faller för någon, då glömmer man allt som varit och bara njuter av nuet. För visst finns det knappast någon bättre känsla än att vara kär?

Oboe

Jag har visst råkat beställa mig en oboe. Så ifall det finns någon där ute som har tips och idéer på hur man bäst lär sig är det bara att höra av sig.
För övrigt så hoppas jag att jag får den snart för jag vill börja spela nu, nu, nu! Nackdelen är att jag inte riktigt har tid kanske, och snart borde man börja tentaplugga också. Hmm, svårt val.
Ska i alla fall bli roligt att lära mig något nytt.
Nu blir det soffan resten av kvällen.

Kärlek

Finaste flickan i världen

Snart så kommer min älskling hit, den finaste flickan i världen. Har längtat sedan sist vi sågs (i söndags), jag får aldrig nog av hennes ljuvliga kramar och fina leende. Så härlig fredagskväll det kommer bli!
Se till att krama någon ikväll du också.

Kärlek

Fin vecka

Äntligen fredag! Jag har haft en fin vecka och lärt mig en hel hög med nya saker och dessutom fått massa kramar så veckan har varit bra. Idag ska jag vara på praktiken, tänkte mig en halvdag för sen vill jag hem och fixa lite. Behöver städa, handla, plugga, tvätta och bara vara hemma. Ikväll kommer min finaste Sawsen hit vilket jag längtat efter hela veckan.
Så det ska bli skönt med helg.

Kärlek

Dagens aktiviteter

Då var dagens aktiviteter fullföljda. Kvällens boxningspass var tufft men ack så roligt. Mina armar skakar så fort jag rör dom vilket gör att det är lite extra svårt att skriva detta inlägget, men jag gör ett försök i alla fall.
Imorgon ska jag upp halv sex (!) för att vara på praktiken. Vi ska till Falkenberg och ta vattenprover hela dagen så det är lika bra att börja tidigt. Jag är lite rädd att jag ska somna när vi håller på med provtagningen och kanske trilla ner i en brunn eller två...
Ska unna mig en glass, ett glas julmust (eller två) och slå på några avsnitt Vänner. En fin onsdag helt enkelt.

Kärlek

Glömsk

Jag tror jag behöver sova mer för jag har varit så glömsk idag att det nästan varit pinsamt. Har tänkt att det måste jag kolla upp på internet och trettio sekunder senare har jag glömt vad jag skulle söka på. Fast jag har i alla fall haft roligt åt mig själv där jag suttit och verkligen ansträngt mig för att fånga en nyligen tänkt tanke.

Sen har jag fått för mig att jag ska köpa mig en oboe också. En man i musikkåren skulle låna ut sin till mig men det verkar aldrig bli av. Så nu har mitt tålamod tagit slut och jag är ju galet sugen på att börja lära mig något nytt! Hittade ganska bra pris på oboe på blocket och tradera. Fast det är ändå några tusenlappar som ryker. Frågan är ifall det är värt det eller om det är bortkastade pengar... Dessutom tillkommer ju pengar för rörblad och i början går det sönder en hel del.
Ja ja, det blir säkert bra oavsett. Nu ska jag äta något litet och sen försöka hålla mig vaken till kvällens träningspass.

Kärlek

Höjdar-måndag

Vilken höjdar-måndag jag har! Gick i och för sig upp alldeles för tidigt och föreläsningarna var lite röriga och smått uttråkande, men i övrigt är det en fantastisk måndag. Vaknade på väldigt rätt sida och har fått fina komplimanger idag. Pratade dessutom i telefon med en på WSP (där jag gör praktik) nyss och hon sa att dom tycker om mig! Jag blir så glad när jag lyckas få folk att må bra och när dom tycker om mig, haha. Det är såna fina ord som får en att bli alldeles bubblig och lycklig så man inte kan sitta still.
Jag är nöjd.

Kärlek

Fantastiskt liv

Mitt liv är fantastiskt! Jag är fantastisk och mina vänner är mer fantastiska. Tack!

Inga ord kan beskriva

Inga ord kan beskriva hur fantastisk du är och får mig att må. Du är kärlek och du är guld. Jag älskar mig själv när jag är med dig.

RSS 2.0