Grattis Emelie!

Idag är ingen vanlig dag för idag är Emelies födelsedag! För er som inte känner henne kan jag berätta att hon är magiskt bra och fantastisk. Sedan hon kom in i mitt liv har det blivit så mycket bättre och roligare och det tackar jag för. Om jag hade kunnat hade jag gett dig vad du än vill ha, det tror jag du vet. Du förtjänar ingenting mindre än det bästa för bäst, det är vad du är. Skulle kunna fortsätta ganska länge med att skriva om allting bra och positivt med dig, men jag hoppas att du även vet det.
Jag säger det igen: du är magisk. Tack!
Och såhär snygg är min Emelie!

Kärlek

Julskinka

Råkade visst äta upp all julskinka som fina J hade med sig igår. Väntar på att han ska komma hem så jag kan förklara att den var helt oemotståndlig. Och så hoppas jag att han kan ta med sig mer nästa gång han kommer. Julskinka är något av det godaste som finns, kan äta hur mycket som helst! Något annat jag inte får nog av är J. Det är fantastiskt.

Kärlek

Doft

En doft av kärlek.
Tack.

Klarar jag målet?

Mitt mål är att träna tolv pass till innan året är slut. Då har jag tränat en tredjedel av årets dagar. Jag har fem veckor på mig men det vette sjutton ifall jag hinner... Jag hoppas, för det hade varit lite fräckt.

Slut...

Är slut efter kvällens box-pass. Sitter för tillfället och äter sista maten sen min fina J var här, rotfrukter med kyckling och fetaost-sås. Väldigt gott och dessutom skönt att slippa laga mat just nu. Hade behövt mer av den varan. Hade behövt J ikväll också. Fast jag fick kärlek från Sandy och Gyltene tidigare idag och det satt fint. Nu ska jag plugga tills jag somnar.

Kärlek

Kärlek helt enkelt

Finaste finaste Sandy. Hon är kärlek.

Home sweet home

Gott folk; jag har fått tillbaka mitt hem! Så otroligt skönt. Dessutom är mitt hem mycket bättre och snyggare och mysigare än det var innan. Stort tack till Gyltene för att jag fick bo hos dig. Om du får löss lovar jag att du får bo hos mig...

Ikväll sitter jag med kaminen tänd och dricker te medan jag njuter av att ha en lugn kväll. Önskar att jag kunde vara i Göteborg och mysa med min fina J och ge massa kärlek. Är inte lika kul att ge kärlek från Halmstad till någon som är i Göteborg. Trots det så gör J mig lycklig. Det är bra.

Kärlek

Middag ikväll

Snart är det dags för middag med fina kollegor från högskolebiblioteket. Vi ska till Bull's och äta några stycken och det kommer förmodligen bli en väldigt fin kväll. Och imorgon blir det massa kärlek med min finaste J och mamma. Den här helgen är kärlek helt enkelt.

Inte hemma..

Sitter ensam i Gyltenes lägenhet och äter choklad, renskriver föreläsningsmaterial och tittar på tv. Det känns lite skumt att vara ensam i någon annans lägenhet men det är också ganska trevligt. Speciellt som Gyltene har massa godsaker som kanske inte är kvar efter helgen. Fast självklart är det roligast när Gyltene är här också!

Var en sväng om min lägenhet tidigare ikväll och allting var färdigt. Nya fina lister har jag också fått så det luktade trä i hela lägenheten. Och att vissla var lika roligt som innan i veckan! Längtar till på måndag när jag har tillbaka mitt hem igen. Ska bli skönt. Då kan jag umgås med fina människor som älskade Sawsen. Och min finaste finaste J. Magiskt.

Kärlek

Obeskrivligt..

Kär & Galen. Och lycklig. Vilken underbar kombination!

Tisdag sen onsdag

Idag är det tisdag och det innebär att det är onsdag imorgon. Min logik är imponerande! Men det är inte vilken onsdag som helst, jag ska nämligen åka till stora staden Göteborg och träffa underbara J. Precis vad jag behöver.
Nu dags för skola och sen musikkår.

Kärlek

Alldeles öde...

Då var hela min lägenhet nerpackad. Alldeles fullt av lådor och sopsäckar. Känner mig lite på bristningsgränsen för jag tyckte om mitt hem och nu är det plötsligt bara en lägenhet. Att det dessutom är mörkt och kallt ute gör inte känslan bättre. Men jag tänkte ta mina nödvändigaste saker och traska över till Gyltene. Där tänker jag bo i en vecka och jag tänkte börja med att köpa pizza ikväll. Ganska fint ändå.

Kärlek

Flickan

Här kommer en text som jag skrivit för ett antal år sen. Var länge sen jag skrev något nu men kanske att jag börjar igen. Läs om ni vill.



Hon gick ensam och varje steg tog lång tid. Kanske inte så konstigt, trots allt var marken täckt av två decimeter snö. Fast de som såg henne fick konstigt nog en känsla av att hon gick långsammare än vad hon behövde. Egentligen var det inte så konstigt. Om de hade varit i hennes kläder och levt hennes liv, skulle de också tappt glädjen. För tappat glädjen var vad hon hade gjort. I hennes ögon fanns ingen glädje, inte ens längst in. Där fanns bara sorg.

Såklart brydde sig ingen om att ta reda på om allt stod rätt till. Det var ingen som gav henne varken ett leende eller ens en blick. De hade fullt upp med sig själva, och deras liv. De hade väl inte tid att gå och bry sig om en främmande flicka som antagligen bara var trött?

Och flickan var trött. Men det hon behövde var inte att sova, utan hon behövde omtanke. Ord som kunde värma hennes inre, och en famn som kunde värma hennes yttre. Hon hade levt så länge bland folk som inte brydde sig om de som var annorlunda. Och hon var annorlunda. Därför hade hon inte fått någon kärlek. Hon var inte ens säker på om kärlek fanns, eller vad kärlek var.


Medan flickan gick där för sig själv med snö yrandes runt sig var det något som hände inom henne. Någon spärr som släpptes. Hon vill ha ett slut, hon ville öppna upp folks ögon och få dem att bry sig. Hon ville få alla att sluta stressa och sätta ett leende på deras läppar.

Hon stannade plötsligt, precis utanför ett stort hus och kollade upp mot himlen, som om hon väntade sig att få se en ängel från gud som skulle tillmötesgå hennes önskningar. Men himlen smälte samman med all snö, och ingen ängel syntes.

Då gjorde flickan något mycket konstigt. Hon lade sig ner i en snödriva precis bredvid huset, och stirrade upp mot himlen igen. ”Om ingen ser mig eller hjälper mig nu så är världen grym. Så är du grym.” tänkte hon. Det var meningen att tanken skulle flyga till gud, men kanske blåste den bort. Kanske irrade tanken omkring utan att kunna urskilja något. Det var ju trots allt en mycket blåsig och sammansmältande dag.

Hemma i flickans hus slog dörren igen tjugo minuter senare efter att hennes lillasyster, som heter Liv, hade klampat in med röda kinder. Hon fick en välkomnande kram av sin mamma som hade gjort i ordning varm choklad och nybakade kanelbullar. Det var dukat till tre personer. Liv började genast ta för sig, och under tiden öppnades dörren igen. Efter en stund hade Liv fått sällskap av sin pappa. Snart satt de där, alla tre, och skämtade samtidigt som de åt av de nybakade kanelbullarna.


Flickans sista tanke tillägnades hunden som skällde en bit bort, medan doften av nybakade kanelbullar stack henne i näsan.


Lycklig

Jag har en känsla. Jag tror den kallas för lycka. Oj, så ljuvligt. Tack till J och alla andra finfina människor som gör mig lycklig, varje dag.

Kärlek

Fantastisk fredag

Idag har jag haft en fantastisk fredag och det tack vare min älskade Sawsen. Hon var här och förgyllde min dag. Bara att titta på henne och att få vara i hennes närhet får mig att må bra. Helt magiskt att en annan människa kan påverka en på ett så fint sätt. Underbaraste avslutningen när jag följde henne hemåt och vi skrattade så vi fick magknip. Alldeles alldeles fantastiskt. Sawsen, du gör mig lycklig.
Imorgon blir det ännu mer kärlek för då är det (försenad) födelsedagsfest som gäller. Kommer massa fint folk hit och vi ska äta godis och fnissa och må bra. Livet är kärlek. Oavsett hur stressad jag är eller hur mycket jag har att göra så är jag lycklig och det är tack vare alla underbara människor. Tack till er!

Kärlek

Kärlek till er

Så många underbara människor jag träffat idag! Först alla fina på biblioteket, både personal och studenter, och sen fina tjejer i skolan. På väg hem från skolan träffade jag min älskade Sawsen, på träningen flummade jag med några härliga tjejer och nu ikväll har jag myst med fina Emelie. Ja, kärlek helt enkelt! Jag är så lyckligt lottad som har så fint folk omkring mig. Ni inspirerar mig till att bli bättre, varje dag. Älskar er!

Kärlek

Jul

Jag har precis spelat jullåtar på flöjten och som vanligt får jag rysningar. Finns nog inget mer stämningsfullt än julen och allt som hör till. Så nu är jag redo för julen och vill väldans gärna julpynta min lägenhet. Tyvärr måste jag vänta två veckor, eftersom jag ska packa ner och frysa in min lägenhet i nästa vecka så är det lite dumt att packa upp saker innan dess... Men så fort jag fått tillbaka mina möbler igen så ska adventsljusstakarna, glitter och annat mysigt upp! Sen ska jag bara försöka bestämma var någonstans jag ska vara på julafton eftersom min familj åker till Sri Lanka...

Kärlek

Rädd för sängen

Vågar inte riktigt lägga mig i min säng. Tänk att trots mina muskler och mitt mod så vågar jag inte ens lägga mig i sängen. Detta efter att ha sett en av vägglössen som gömmer sig vid min sängplats. Inte så väldans trevligt och det kryper fortfarande i kroppen. Tänk att jag faktiskt är mat till dom! Usch! Så små men ändå gör dom sån stor skada och är till ohyggligt mycket besvär. Man kanske ska ta sig en sup innan det är dags att hoppa i säng...

Söndag?

Hela dagen har känts som söndag så för tillfället sitter jag och försöker banka in i huvudet att det är lördag. Tänkte försöka framkalla lördagskänsla med ett glas vin och massa tända ljus, fast det känns sorgligt ensamt ikväll. Har precis sagt hejdå till min älskling dessutom, alltid när hon varit här är det extra ensamt för jag saknar henne så mycket.
Känslan av utanförskap förstärktes av ytterligare en annan grej men jag orkar inte lägga tid på människor som inte förtjänar det. Så därför bestämmer jag mig för att fokusera på exakt precis vad jag vill. Och nu så vill jag ha ett glas vin, punkt slut.

Kärlek

Fredag!

Imorgon är det fredag! Det är nästan värt en skål, fast jag har inget att skåla i. Skålade i mjukglass förra helgen, det var inte så tokigt. Imorgon är det jobb på WSP som gäller. Innan dess ska jag gå upp okristligt tidigt för att förbereda inför vägglus-sanering. En lättare sanering men jag hoppas jag slipper dom j*klarna i en vecka innan den stora saneringen dras igång.
Efter jobbet ska jag ta tåget ner till Ängelholm för att hälsa på Anna och Eric. Eller ja, jag ska ju spela i kyrkan där Anna jobbar på lördag så det är därför jag åker ner. Men självklart ska det bli trevligt att hälsa på dom också, dessutom bjuder dom på middag vilket inte är fy skam. Erics mystiska biffar tror jag står på menyn. Något mystiskt i alla fall.
Ska jag nog snart gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon.

Kärlek

Vilken vecka!

Vilken start på veckan jag har haft! Det är bara onsdag och jag är redan helt slut. Men det har funnits ljusglimtar. Jag har varit nere på botten men underbara människor har hjälpt mig upp. Och min älskade mamma och pappa har fått mig att inse att jag behöver andas lite.
För övrigt så rullar livet på med allt vad jag gör. Sitter för tillfället och läser Den Svenska Miljörätten. Ganska intressant men det är mycket som ska in i huvudet.
Imorgon ska jag tillbaka till praktiken fast då ska jag jobba där, tummen upp för det!
Nä, får fortsätta umgås med min kära bok.

Kärlek!

RSS 2.0