Slut i kropp och knopp

Idag är det fredag, äntligen. Jag har haft fullt upp i veckan. Eller egentligen har jag haft mer tid över än jag brukar ha, fast ändå är jag mer slut i knopp och kropp än vanligtvis. Egentligen är jag nog ganska stressad men jag orkar inte vara stressad så jag ignorerar det och njuter av livet istället. Imorgon är det oktober och då tänker jag vara seriös igen. Eller jag kanske skulle ta och vänta till 18 oktober för då fyller jag 23. Och när man fyller år ska man ju bli mer mogen och allt vad det är, så då vore det perfekt att bli disciplinerad plötsligt. Jag gillar mitt resonemang...


Ikväll kommer min älskade Sandy hit. Vi ska dricka vin, äta vingummi (så passande!) och fnissa. Sen ska vi ut och lyssna på något punkband på en krog i stan, får se hur det blir. Men så länge jag har min Sandy med mig så vet jag att jag har det bäst.

Kärlek

Magisk dag

Har haft en magisk dag tillsammans med min älskade Sandy. Jag fick köpt ett par galet snygga stövlar, ett par vantar och lite choklad. Och jag fick tillbringa några timmar i sällskap med Sandy vars skratt är som musik i mina öron, ja hela hon är fantastisk! På fredag ska vi ses igen och det kommer bli roligt och galet känner jag på mig.

Var även iväg på thaibox nu ikväll, ganska roligt men inte så jobbigt som jag hade trott. Får bli ett pass imorgon också och då tänker jag ta ut mig extra mycket. Mina muskler skriker efter att få arbeta men jag hinner inte underhålla dom så som jag vill!
Egentligen är jag ganska stressad men jag försöker att fokusera på annat och njuta av livet. Men ja, jag vet att jag borde och måste bli mer disciplinerad och det snart. Kanske nästa vecka för då är det oktober. Ibland förundras jag över hur bra jag är på att hitta bortförklaringar. Synd att det inte är så värst nyttigt att kunna...
Nu blir det popcorn och mys i soffan!

Kärlek

Hyllning till er

Jag har så mycket kärlek i mitt liv att jag ibland undrar om jag verkligen är värd det. Förmodligen är jag det (det är väl alla?). Det går inte en dag utan att jag tackar för alla fina människor som verkligen sätter guldkant (ja, mer än så) på min tillvaro. Ni vet vilka ni är hoppas jag, för ni är helt magiska.
Idag var en fin dag. Det blev en heldag på Gekås och jag fick krama massa fina kollegor som jag saknar (ingen någonstans kommer slå er!) och väldigt bra musik om jag själv får tycka till. Det bästa var Tony tuggar tuggummi som nog är en av de roligaste låtarna jag hört; http://www.youtube.com/watch?v=DpFcpeTI_80
Lyssna på den! Till och med Gyltene kände igen denna skåne-hiten, och det är imponerande.
Imorgon väntar ännu en dag med kärlek. Precis vad jag behöver.

Kärlek

Kärlek!

Finaste Sandy har fixat detta fotot och lagt upp på sin blogg (www.lillagget.com). Alldeles underbart fint tycker jag! Nästan så man blir lite tårögd av glädje. Mina vänner är kärlek och jag vill ha mer, mer, mer!

Extra timme

Jag trodde att jag bara hade en timme på mig innan det är dags för boxning. Men jag upptäckte till min förtjusning att det är hela två timmar kvar! Det innebär att jag hinner plugga lite och andas ut efter dagens praktikpass. Härliga måndag!

Kärlek

Tok-dag

Vilken dag jag har haft! Huvudet har inte riktigt varit med mig så det har varit lite förvirring och tokigheter på jobbet, men alltihop med min vanliga charm så inga kunder som inte gått ur butiken med ett leende på läpparna!
Tog en fin promenad efter jobbet också, det var väldigt skönt. Gick i ett väldigt fint område, tror jag ska gå där fler gånger. Perfekt att springa också!
Men allt ovan har resulterat i att jag är helt slut nu. Sitter i soffan med massa ljus tända och tittar på Mamma Mia. Känner att jag skulle kunna somna när som helst och klockan är bara nio!
Imorgon har jag fullt upp med massa "seriösa" och nödvändiga grejer så det blir nog sängen tidigt. Ska försöka hålla mig vaken till klockan tio i alla fall, haha.
Förresten så har jag fastnat för wordfeud, så den som vill kan söka på wbm7.

Kärlek

Jag erkänner

Okej, jag erkänner; jag tycker att jag är snygg och jag är nöjd med min kropp. Jag kan stå på kvällarna och spänna mig framför spegeln, vrida och vända på mig och nöjt betrakta min kropp.
Jag är långtifrån perfekt och jag är absolut inte snyggast. Men snygg, det är jag. Det är när man slutar jämföra sig med andra som man kan börja se sig själv i rätt ljus. Om man ska jämföra sig så ska det vara med sig själv, att kunna se förbättringarna som hänt. Och det är precis vad jag har gjort på sista tiden. Resultatet; bättre självkänsla.
Jag önskar att jag kunde förmedla och få alla mina fina vänner att inse att dom är vackra och snygga precis som dom är. Tyvärr är det inte så lätt. Man kan aldrig ta emot kärlek till fullo ifall man inte älskar sig själv, och det går att älska sig själv. Under tiden ska jag göra mitt bästa med att ge kärlek till alla fina människor där ute, för ni är värda det.

Kärlek

Tidigt

Det jobbiga med att ha praktik är de tidiga morgnarna. Eftersom jag måste få ihop 20 dagar så måste jag börja allra senast kl 9, helst redan kl 8 på morgonen, och sen hålla på till 16-17. Vilket innebär att hela dagen försvinner och sedan på kvällen är jag oftast upptagen så jag hinner varken plugga miljökemi eller träna. Fast jag har så roligt på praktiken så det gör mig ingenting. Vi är alla ensamt ansvariga för vårt liv och vad vi väljer att fylla det med. Det handlar om att prioritera. Prioriterar du rätt?!

Kärlek

Lärorikt

Min onsdag har varit riktigt lärorik. Fick göra massa kul på praktiken och dessutom vara ute i fält som vi säger och se hur det verkligen går till. Jag längtar verkligen till v.44 när vi ska läsa miljöskyddsteknik - mark och vatten för jag känner på mig att den kommer bli intressant! Jag tror att jag kanske är på väg att hitta mitt område, det jag vill jobba med i framtiden. Det känns bra.
Om en stund ska jag ta mig upp till regementet för repetition med fältpiparkåren, det ska bli roligt. Har faktiskt hunnit öva i veckan. Sen har vi ju börjat ta med oss fika vilket gör att man ser fram emot det ännu mer.
Och på tal om fika så gjorde jag en galet god kaka igår, limechokladkaka heter den. Sök på Arla's hemsida om du vill så finns receptet där.

Kärlek

Flöjt

Ikväll var jag uppe på regementet, som vanligt, och spelade. Det var roliga låtar som var sådär lagom svåra och med härlig fart i. I en av låtarna hade jag typ solo, men eftersom jag var ensam flöjtist vågade jag inte spela ut ordentligt fastän det inte var något svårt. Konstigt att jag alltid har för vana att spela i bakgrunden av någon annan, och så fort jag får stå på egna ben blir jag orolig att jag är på helt fel ställe i stycket. Då har jag ändå spelat flöjt i femton år, haha!
Imorgon ska jag ha heldag på praktiken och sen är det fältpiparkåren som gäller. Det känns som om veckorna bara rusar förbi!
Nu ska jag slappa lite innan det är dags för sängen.

Kärlek

Glädje

Fick nyss ett sms av en vän. Ett enkelt och fint sms som gav så mycket kärlek att jag blev alldeles lycklig. Jag har sagt det förr men jag säger det igen; mina vänner är finast och betyder allt och lite till för mig!
Så länge jag har er är jag oslagbar.
Så länge jag har er behöver jag inget annat.

Kärlek!

Träning

Har kört två stenhårda träningspass ikväll. Först var det en timmes core och därefter en timmes galet hård boxning. Jag är helt slut nu när jag slappnat av lite i soffan. Däremot var det bra träning. Jag känner mig oemotståndlig när jag får slåss och använda mina muskler. Då vet jag att jag klarar allt, jag är oslagbar helt enkelt!
Imorgon ska jag upp för att träna klockan sju på morgonen. Ett galet påhitt av Gyltene och Erica, men vad gör man inte för sina vänner. Sen har jag hela dagen ledig och jag har storslagna planer för dagen. Sen vad som blir verklighet återstår att se, haha.
Nä, det får nog bli sängen när som helst tror jag.

Kärlek!

Skrattfnatt

Vilken fantastisk helg! Och en helt perfekt avslutning med goda vänner.
Första delen av dagen tillbringades med älskade Emelie, kaka och kaffe. En perfekt kombination! Därefter slappade jag. Ja, jag vet att jag borde varit med effektiv och typ pluggat men jag orkade inte. Däremot spelade jag lite på flöjten och det tycker jag är både vettigt, roligt och bra.
Efter det gick jag till Erica och lagade middag, självklart var Gyltene där också. En kväll full av god mat och så mycket skratt att jag har ont i magen!
Jag får aldrig nog av mina älskade vänner, ni är helt makalöst bäst.
Imorgon kommer bli en fantastisk måndag, det vet jag.

Kärlek

Tankekraft

Tänk så starka ens tankar är. Jag bestämmer själv hur jag mår. Om jag är riktigt nere och ler eller låtsas-skrattar åt mig själv, då kommer det sluta med att jag faktiskt ler och skrattar på riktigt. Och genast försvinner lite mörka moln och man ser en skymt av en blå fin himmel. Och då får man mersmak, för plötsligt vill man se mer himmel och kanske till och med blir det så att solen kikar fram.
Så underbart att vända negativa tankar/känslor och tvinga sig själv att må bra. Man väljer själv vad man vill fokusera på så jag väljer att fokusera på skratt, kärlek och allt bra i mitt liv. Något så enkelt som en komplimang från en främling kan lyfta ens dag.
Ja, livet är allt fantastiskt.

Kärlek

Laddar

Sitter och laddar mentalt för dagens spelning. Eller jag är inte nervös så varför jag laddar vet jag inte. Kanske för cykelturen upp till regementet?
Det ska i alla fall bli roligt.
Resterande dagen ska tillbringas i sällskap med familjen, det ska bli mysigt. Undra vad det blir för middag ikväll... Nu, kaffe!

Vilka fynd

Vilka fynd jag har gjort idag! Jag köpte följande:
  • Tre kjolar, alla galet snygga
  • En mysig svart kofta
  • En jeansjacka
  • En jättefin och stor glasskål på fot
  • Fem plåtburkar i olika storlekar
  • Två böcker
Allt detta för enbart 500 kr! Det är nästan så man tjänar på att handla så billigt. Det blir i alla fall bra mycket roligare. Och när jag har min partner-in-crime med mig så blir det genast mycket bättre, tack Emelie!
En helt fantastisk fredag som avslutades i sällskap med älskade Sawsen och ännu lite senare med härliga människor hos Gyltene.
Alla underbara människor, ni är energin som får mitt liv att fortsätta gå framåt. Ni är mer än guld; ni är skratt och ni är kärlek.
Nu blir det snart sängen för imorgon väntar soldaterinran uppe på regementet.

Kärlek

Aj!

Vaknade med enorm smärta i kroppen. Jag tror det kallas träningsvärk men just nu vill jag benämna det tortyr. Hade tänkt cykla till affären och köpa mig färska frallor till frukost men det finns ingen chans i världen att jag orkar det. Hmm, undra om det går att övertala Gyltene att åka till affären...

Kaffemaskin

Det blev en kaffemaskin trots allt. Invigde den ikväll med att först göra varm choklad till Gyltene och sen en fyllig bryggkaffe till mig. Ruskigt gott! Jag vill egentligen prova alla olika slags smakerna nu ikväll men det är ingen bra idé att dricka tre espresso och två bryggkaffe på kvällen har jag hört. Så jag får ha tålamod till morgondagen. Då ska förresten finaste Emelie umgås med mig, det är kärlek!

Annars ikväll har jag tränat cirkelträning och det var otroligt jobbigt men väldigt skönt. Just nu känner jag av mina armar bara av att sitta med datorn i knäet och skriva. Kul att jag ska ha spelning nu på lördag, då kommer träningsvärken från idag ha nått sin kulmen. Vilket innebär att armpendling, spelande och övriga positioner kommer vara plågsamma. Å andra sidan har man inte dött av lite smärta...
Nu ska jag dricka lite vatten och ta det lugnt i soffan.

Kärlek

Löpning

Har nyss avslutat morgonens löpning tillsammans med Gyltene. 3,5 km blev det, på 24 minuter. Det gick lite trögt och var jobbigare än vanligt men vi klarade av det! Eller mest jag, för Gyltene är proffs och duktig på att springa.

Ställde mig på vågen efteråt och oj så glad jag blev! Jag har gått ner 5 kg utan att göra någon större ansträngning. Jag har mest bytt mina vanor; försökt dra ner på onyttigheter (men ändå njuta av det ibland), äta bättre och rejälare mat och sen varierat min träning. Och det har gett resultat! Ganska härligt...
Sen förra året har jag dessutom ökat med ungefär 5 % i muskelmassa, det är jag verkligen glad över! Snacka om att allt slit har gett resultat.

Idag ska jag på föreläsning, jobba (kanske köpa kaffemaskin) och sen träna styrka ikväll. En finfin torsdag med andra ord.

Skratt

Jag mår bra när jag skrattar så jag försöker skratta så mycket jag kan...

Musik

Music is my energy.
Utan min tvärflöjt vore jag ingenting.

Tillfälle...

Det är i såna här tillfällen i livet som ens tro sätts på prov. Jag försöker tänka positivt men samtidigt vill jag bara skrika, slå, gråta, sova. Jag vet att jag är stark och att jag överlever men det får inte smärtan att gå över.
Planen idag (och de kommande dagarna) är att hålla mig tillräckligt sysselsatt för att slippa tänka.

Kärlek

Snart

Om en och en halv timme. Äntligen!
Kärlek

Lillördag

Idag är det onsdag och lillördag. Dock gick jag upp alldeles för tidigt så jag vet inte hur mycket lördag det blev. Fast det gjorde ingenting för jag fick köra bil och jag fick vara med om något väldigt intressant ute på praktiken. Efter praktiken jobbade jag några timmar och då insåg jag att jag faktiskt saknat Lagerhaus (fast jag har bara inte hunnit tänka på det). Det hade kommit in massa nya varor och fina saker så jag blev ganska sugen på att shoppa loss. Tror det får bli en kaffemaskin i nästa vecka...
Om en liten stund ska jag iväg till trumkårens repetition. Det är halv storm ute så det blir ett rejält träningspass. Tror jag ska dricka lite enerigdricka innan så jag orkar hela vägen.
Imorgon är det den åttonde september, äntligen!!

Kärlek

Fin kassörska

Var nyss på Willys och handlade och oj, vad glad jag var när jag gick därifrån! Den ena som gjorde mig glad var gubben framför mig i kön som kommenterade alla värmeljus jag la upp på kassa-bandet (han tyckte det var lite tidigt med värmeljus men jag sa att jag inte kunde vänta längre).
Den andra som höjde min dag ännu mer var kassörskan. Hon erkände att hon också älskar hösten och längtar efter att tända ljus och mysa, precis som jag! Så vi pratade lite och skrattade och ja, hon satte ett leende på mina läppar helt enkelt. Jag hoppas att jag också sätter leende på folks läppar, man mår ju så bra!
Nu ska jag plugga på lite om glastillverkning. Visste du att kristallglas innehåller 30% bly?

Kaffe, kaffe, kaffe

Den här utsökta kaffemaskinen säljer vi på jobbet. Tillsammans med en mjölkskummare och femtio kapslar kostar den enbart 1299 kronor. Behöver jag säga att jag vill ha den?!?

Se, jag har ju till och med plats för den!
Någon som vet ifall kaffe på kapsel blir extra gott eller som har en åsikt? Dela gärna med dig i så fall.

Tom

Vet inte vad jag ska skriva, känns som om det blir samma sak hela tiden. Livet rullar på och som vanligt tar jag mig vatten över huvudet. Jag behöver semester men när ska man hinna med det? På torsdag klockan 14.22 tänker jag stänga ner allt stress-relaterat i mitt huvud och bara fokusera på det viktiga här i livet - kärlek. Jag behöver det och ta mig tusan om jag inte gjort mig förtjänt av det också!
Tack till er som står ut med mig dagligen. Ni är guld.

Ny vecka

Då var det en ny vecka. Igen. Än så länge har min måndag varit fin och lärorik, plus att jag har hunnit dricka kaffe. Det är riktigt höstväder ute med blåst och regn och grått men jag gillar det. Ska snart bege mig mot WSP för att påbörja min praktik och jag erkänner att jag är lätt nervös. Fast innerst inne så vet jag att jag kommer fixa det galant.
Ikväll blir det boxning, med finaste Sawsen dessutom. Det är glädje det!
För övrigt så är det den femte september idag, vilket innebär att den åttonde närmar sig med stora steg. Tur att jag alltid är redo!

Kärlek

Blommor

Denna veckan har avslutats på bästa möjliga vis. Med kärlek såklart! Fick besök av underbara Emelie. Jag hade kaffekokaren redo och när jag öppnar dörren så står hon där med en bukett blommor! Så lycklig jag blev. Snacka om att hon höjde min dag och vecka (ja, månad!) till absolut maxnivå. Fick bevisat att jag inte behöver någon kille för att få blommor, haha. Vi åt lite spettekaka också och det var otroligt gott. Snacka om barndomsminnen i en kaka.
För tillfället väntar jag på att min flygande jakob ska bli färdig så jag kan äta lite. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt, njuta av mina vackra blommor och se fram emot veckan som kommer.

Kärlek

Präst, ljuva präst!

Har nyss kommit hem från kyrkan. Och oj vilken underbar gudstjänst det blev! Absolut min bästa gudstjänst jag någonsin deltagit i! Vet inte ens var jag ska börja förklara. Allt tack vare prästen. Tyvärr tror jag han är pensionär men om jag har tur kommer han tillbaka någon gång och gästspelar.
Han var lite lätt glömsk, men han bjöd på sig själv och erkände för oss att han faktiskt hade glömt men att han kom ihåg ändå. Och när han predikade så predikade han om kyrkan. Han talade "illa" om kyrkan. Han ställde oss frågan ifall vi skymmer Gud med alla våra ritualer och klädnader och allt som hör till en gudstjänst. Bara en sån grej att han står och kritiserar sin egen prästklädnad! Allt han sa sa han med kraft och känsla bakom, men även med ett litet stänk humor.

Något han också talade om var tre nyckelord för mänskligheten. Det första är tack. Tack är smörjoljan i det mänskliga livet. Sedan talade han om hjälp. Kärlek är att man vågar be om hjälp och när någon får hjälpa till så växer den personen. Och det sista ordet är förlåt. Att kunna be om förlåtelse och att ge förlåtelse.
Det är svårt att försöka föra vidare den känslan han hade och känslan han gav mig, hans ord måste upplevas helt enkelt. Jag har aldrig mött en präst som honom, en präst som får hela församlingen att skratta och sen applådera! Till er som inte brukar gå i kyrkan så brukar man inte göra något av det.
Som avslutning citerar jag prästen: Det ska va gött att leva, annars kan de kvitta!


Kärlek

Slut på veckan

Då var det söndag och jag gick upp när klockan ringde kl nio. Tanken är att jag ska gå till kyrkan. Därefter ska jag handla och hinna städa här hemma (det ser ut som om en orkan dragit fram). Allt detta ska vara färdigt klockan ett för då ska jag till gymmet och träna. Efter gymmet ska jag fika med fina Emelie och på kvällen ska jag laga mat med underbara Sandy och Gyltene. Så söndagen är ganska fullproppad men det är roliga saker och det är kärlek, så då gör det ingenting.

Kärlek

Fin dag

Vilken underbar lördag jag har haft hittills! Det var bra flöde på jobbet och härliga kunder så jag själv blev extra härlig. Sen skiner solen och om en timme ska jag ta mig ut till familjen i husvagnen och äta grillat. Ja, tummen upp för det!
För övrigt så är jag galet stolt över mig själv. Jag har klarat av veckan som gått och jag har klarat det med glans! Så nu vet jag att jag fixar allt.
Förresten så är det bara fem dagar kvar. Så bubblande, sprudlande glad jag blir av att läsa det. Fem dagar!
Nu, duschen.

Kärlek

Fredagsmys

Ja fredagsmys har jag verkligen haft med min älskade Sawsen. Arbetsdagen var rolig också, jag gjorde om vår kaffeaktivitet så den blev riktigt maffig och bra. Så till alla som är sugna på en kaffemaskin; kom till Lagerhaus (i Halmstad helst). Du får en modern kaffekapselmaskin från C3, en mjölkskummare med tre inställningar plus femtio kapslar (brygg och espresso) för endast 1299 kr! Det är sanslöst billigt och dessutom ruskigt bra kvalité på grejerna.
Haha, jag har verkligen blivit Lagerhaus-frälst under sommaren. Och jag har lärt mig nya ord såsom bästisar och annat. Det är kul.
Snart får det bli sängen för imorgon ska jag arbeta veckans sista pass. På kvällen ska jag ut till husvagnen och umgås med familjen. Det ska bli mysigt men allra helst vill jag att helgen ska vara över så nästa vecka kan börja. För nästa vecka kommer bli tiptop!

Kärlek

Rastlös

Känner mig lite rastlös. Jag borde vara trött efter dagen men jag känner mig pigg och rastlös. Vill upp och hoppa eller något, bara röra på mig. Kanske känner såhär för att jag inte tränat på snart två veckor, jag vet inte. På lördag tänker jag springa och sen drar jag igång med träning. Härligt ska det bli! Jag är så laddad att fortsätta vara så snygg och vältränad som jag är.
Imorgon ska jag jobba (idag var förresten en av dom roligaste dagarna på Lagerhaus) och efter jobbet ska jag äntligen umgås med min älskade Sawsen. Längtar redan massor. Hela helgen kommer bli perfekt känner jag på mig. Och nästa vecka kommer vara full med bra grejer som praktik, skola, studiebesök, jobb, orkester x 2 och sen kärlek. Och kärlek är det som får jorden att snurra (eller nästan i alla fall). Så mer kärlek åt folket!

Ljuvligt!

Suddig bild men det gör inget för kärleken framgår ändå. Finaste Sandy var det som tog foto och jag kan avslöja att jag var en centimeter från att sparka Gyltene på riktigt. Lägg märke till God Jul-hjärtat på väggen och julkortet som sitter ovanför (från mig). Numera finns det inte kvar, haha!
Kärlek till mina underbara vänner!

Trött

Oj så trött jag är! Funderar på om jag ska ha kaffe med mig eller inte men jag tror det är nödvändigt ifall jag inte ska somna på föreläsningen senare. Kaffe, kaffe, kaffe!

RSS 2.0