Årets bästa tisdag

Har haft årets bästa tisdag än så länge. En fantastisk dag på WSP tillsammans med finaste Emelie (och självklart fina kollegor som ställer upp). Vi hann med en liten second hand-tur och jag köpte mig tre cd-skivor, en plåtburk (bara en!) och en blockflöjt. Så nu har jag skaffat mig ännu ett instrument! Och efter dagen på WSP tog jag mig ut till regementet och hade ett kanon-rep med musikkåren. Det kändes härligt och musiken gjorde mig så glad. Det är verkligen som man sjunger, musik ska byggas utav glädje. Kort och gott.
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen för imorgon väntar ännu en fullspäckad, men ack så härlig, dag!

Kärlek

Boka träning

Jag har problem. Man kan bara boka 4 träningspass åt gången på Idrottscentrum vilket innebär att man får prioritera dom man verkligen vill träna och som brukar bli fulla först. Men nu upptäckte jag att morgonspinningen imorgon kl 7 är fullbokad inklusive 1 reserv! Tänk om jag inte får någon plats. Då är det illa... Får hålla tummarna att någon kommer på att dom inte orkar och avbokar ikväll...
Nu blir det snart Cxworx och Box 75, yay!

Kärlek

Paris

Sitter och drömmer mig bort till Paris. Blir förmodligen en weekend där i mars, med min älskling. Helt fantastiskt. Så nu vill jag att februari ska springa förbi samtidigt som jag vill hinna göra allt jag behöver göra. För övrigt har jag haft en fantastisk helg.

Kärlek

Rastlös och trött

Så skönt det var med yoga! Rikigt härligt att sträcka ut kroppen och känna hur stark man är. Dock gick musten ur mig alldeles nu ikväll. Dricker kaffe och väntar på att tvätten ska bli färdig. Känner mig trött men ändå rastlös men vet inte vad jag ska hitta på. Får bli sängen tidigt i alla fall för imorgon är det upp och gå till jobbet och förhoppningsvis har jag fullt upp hela dagen fram tills det är dags för thaibox (veckans sista pass, jag lovar) och därefter ska jag ta tåget till min finaste Jocke. Tänker inte göra många knop alls i helgen utan bara mysa med Jocke och på söndag ska jag mysa med Sawsen. En finfin helg med andra ord!
Hoppas ni också får en fin helg.

Kärlek

Träning, träning

Har kört morgonpass idag, veckans sjunde pass. Ska testa yoga ikväll och imorgon blir det thaibox som avslutning på en träningsrik och underbar vecka. Om någon timme får jag dessutom reda på hur en av mina tentor gick, håll tummarna!

Kärlek

Loving my life

Jag har det bästa livet för tillfället. Visst, jag skulle gärna vilja ha Jocke hos mig lite oftare och jag skulle gärna träffa min fina familj lite mer. Men jag har världens finaste pojkvän och bästa familjen och helt fantastiska och makalösa vänner, och det gör mig lycklig. Sen att jag dessutom fyller dagarna med massa vettiga, och roliga (!), saker gör inte det hela värre. Har kommit igång ordentligt med matlagning också vilket är roligt, plus att jag tränar ordentligt. Snart, snart kommer mina nya boxningshandskar som jag beställt, längtar!
Ska dricka upp min smoothie nu och sedan gå en promenad med Gyltene.

Kärlek

Gårdagens middag

Självklart hade jag en mumsig sallad till!

Ugnspannkaka med kassler, spenat, majs och lite svamp. Nyttigt, och gott!

Och det hela serverades med lingonkeso. Alldeles superdupergott!

Ugnspannkaka

Väntar på att ugnspannkakan med kassler och spenat ska bli färdig. Och att min älskade Jocke ska komma hit. Ljusen är tända, salladen är skuren (skar gurka i takt till marsch-musik) och jag är hungrig. Kommer förmodligen bild på den, förhoppningsvis, utsökta maten senare.

Kärlek

Bild

Var länge sedan jag la upp någon bild här, så jag bjuder på ett nytaget foto på min nya hårfärg. I look hot!

Kärlek

Underbart

Har återigen haft en underbar lördag. Detta till fullo tack vare min älskade Sawsen. Har svårt att förstå hur någon kan vara så vacker och underbar och fin och omtänksam. Hennes skratt är mer smittsamt än en förkylning, och det säger inte lite! Helt fantastiskt att jag får umgås med en så magisk person. Tack älskade Sawsen, du kommer nog aldrig förstå hur oerhört bäst du är och hur mycket du betyder för mig!
Imorgon kommer en annan oerhört underbar person på besök, ingen mindre än Sandy! Och på kvällen kommer finaste Jocke hit. Så ja, denna helgen är full av kärlek. Jocke saknar jag sönder mig efter för jag vill kramas och mysa, så det ska bli fint när han är här hos mig igen.
Nu ska jag njuta lite mer av kvällen innan det är dags för sängen.

Kärlek!

Fint flow

Jag vet inte vad som hänt men mitt liv flyter på ganska bra. Jag är duktig och går upp tidigt, tränar varje dag, pluggar som jag ska, lagar ordentlig mat och undviker sötsaker (än så länge). 2012 har börjat kanon med andra ord! Det är till och med så jag skrämmer mig själv ibland. Som exempel om jag har lite tid över någon gång under dagen så ägnar jag den tiden åt att plocka undan, vika kläder, damma eller bara fixa så det är fint här hemma. Jag diskar till och med nästan direkt! Snacka om skrämmande. Undra hur länge det kommer fortgå...
Nu ska jag fortsätta plugga (såklart) och försöka att inte glömma mitt möte idag (som jag gjorde förra veckan).

Kärlek!

Fullt ös

Har haft en kväll med fullt ös. Tränade thaibox, åt lite snabbt, bakade, tvättade fyra maskiner tvätt (för att bli av med allt hundhår), dammsög och utöver det försöker jag ladda för morgondagens tenta. Känns som det får gå hur det vill, har verkligen inte haft någon motivation alls i den kursen och upplägget har inte varit alls bra. Men om jag har tur kanske jag kan få godkänt. Då blir jag glad.
Annars ska det bli väldans skönt oavsett och vara ledig från skolan hela helgen. Ska jobba lite, fika, umgås med fint folk och självklart åka hem och träffa familjen. Det ska bli en fin helg.

Kärlek

Middag

Gjorde väldigt god mat ikväll, nämligen kardemummakyckling med rotmos. Till detta hade jag kokt broccoli, sallad och knäckebröd. Hade gjort en sås enligt receptet också, men det var kanel i och det blev lite skumt till maten för det kändes mer som efterrätt. Så den skippade jag att servera. Mitt matsällskap var pappa. Ja, min familj är äntligen hemma i Sverige igen! Hela och rena och bruna och fina. På fredag ska jag åka hem och hälsa på dom och kolla på alla bilderna.
Något som gjorde skillnad direkt var att pappa tog med sig Tiger hem nu ikväll. Det enda spåret efter honom nu är alla hundhår som är ungefär överallt i min lilla lägenhet. Det blev väldans tomt i soffan plötsligt...

Kärlek

Välkommen

Välkommen tillbaka ohyggliga träningsvärk, du har varit saknad.

Boxning i stora lass

Vad lycklig jag blev precis! Var inne på Idrottscentrums hemsida och kollade upp hur träningen ser ut framöver, och insåg till min glädje och lycka att det kommer bli boxning tre gånger i veckan! Dessutom är det 75 minuter både måndag och fredag vilket är alldeles ofattbart härligt. Min vår kommer bli så bra!!
Inleder det hela med att träna boxning ikväll plus lite core innan. Kanon!

Kärlek

Välkommen hem

Imorgon kommer äntligen min familj hem från Sri Lanka. Typiskt att det är tentavecka och jag inte kommer kunna träffa dom ordentligt förrän till helgen. Men det ska i alla fall bli skönt att ha dom nära, och kunna smsa eller ringa när lusten faller på utan att det kostar en förmögenhet.
För övrigt så rullar livet på lika snabbt som innan. Hade en helt magisk vecka hos finaste Jocke. Trots en massa plugg så blev det mys och kärlek och sånt där bra. Dessutom har jag haft Tiger och han är mys till 200 %! Kommer bli alldeles galet tomt efter honom nu i veckan.
Nu ska jag köra sista rycket i pluggandet och imorgon gäller det för då är det tenta.

Kärlek

RSS 2.0