Kärleksfulla tisdag

Vilken fantastisk tisdag! Har umgåtts med några av de finaste människorna som finns och dessutom köpt universums sötaste skor. Blev också ett spontan-besök på min favorit-bibbla och kramar lite här och var plus att jag fick prata med mysigaste Anna. Efter det kom underbara Sandy på besök och helt plötsligt stod även Gullan utanför dörren (jag blev något chockad att hon ens lyckades komma in, jag misstänker skarpt att hon bröt sig in...) och då drog vi plus Erica till flygstaden och shoppade lite (där kom de söta skorna in i bilden). Och nu ikväll har jag spelat flöjt med fina Sofia och avslutat med middag och vin. Lite vardagslyx sådär. Med andra ord: en fantastisk tisdag!
Imorgon ska jag upp till gymmet innan jag ska på handledarträff, ha föreläsning och sedan träna igen. Om typ två veckor är jag i Paris. Gilla skarpt!

Kärlek

17 dagar

I februari har jag hittills tränat 17 dagar av 27. Förmodligen kommer det sluta på 18 av 29 dagar. Ganska bra om jag får säga det själv. Nästa månad hade jag velat höja mig ett snäpp men det blir nog svårt eftersom en hel weekend försvinner i Paris. Å andra sidan kommer jag vara i Paris och det kommer bli magiskt!
Nu ska jag äta räksallad med ägg. Mums!

Kärlek

Kramas på riktigt!

Jag behöver en kram eller två! För att ge mig en kram, klicka gilla .... Jag tror jag vet vem som kommer krama mig, och som inte kommer! Kom ihåg att när du klickar gilla, måste du sätta den här på din vägg, så jag kan krama dig. ♥

Såg detta på facebook nyligen. Personligen känner jag att det har gått för långt. Varför inte kramas på riktigt istället för via facebook? Om jag vill krama någon så ser jag till att träffa den personen så jag kan krama honom/henne. Härmed uppmanar och utmanar jag Dig till att göra som jag: kramas på riktigt!
Ge komplimanger öga mot öga!
Sprid kärlek ute i riktiga livet!
Det är utanför dörren som våra medmänniskor finns och som vi kan mötas. Tillsammans kan vi skapa något mäktigare än alla naturkrafter. Kärlek kan göra underverk. Ta dig tid för kärlek, idag!

Paus

Från och med morgondagen kommer jag ta en paus från en del saker, däribland surfandet på datorn. Jag har tänkt försöka bryta en del vanor och fokusera på viktigare saker i livet. Så tills vi hörs igen, må bäst och sprid glädje.

Kärlek

Uttråkad

Okej, jag är redan uttråkad. Men det positiva är att jag bara har tjugo sidor kvar att läsa, sen har jag läst ut kurslitteraturen i nuvarande kurs. Fast trots det finns det alltid något annat att göra. Som till exempel att skriva på examensarbetet. Jippie...

Plugg och kaffe

Idag är det lördag och min enda plan är att plugga hela dagen. Och dricka kaffe.

Kärlek

Trist fredag

Har en ganska trist fredag. Har tvättat och nu sitter jag i soffan med magont. Kunde varit värre dock. Testade ett nytt pass på Idrottscentrum idag med, Just Dance. Instruktören kallade det Feminin Moves, och det kan man lätt konstatera att det var. Killarna som gick förbi utanför stannade till och bara njöt av allt dom såg, haha. I alla fall så var passet kul, alltid roligt att testa något nytt, även om det är lite trist att det måste anspela så mycket på att vara sexig...
Nu ska jag vila magen och njuta av lite Vänner. Hoppas alla har en fin fredag.

Kärlek

Produktiv torsdag

Har haft en produktiv torsdag, ändå har jag lite dåligt samvete att jag inte pluggat tillräckligt. Har dock gjort saker som jag mår bra av. Som att träna, dricka kaffe, umgås med fina Emelie och sen spelade jag flöjt tillsammans med Sofia. Vi övade inför tisdagens repetition plus att vi hann med att spela lite roliga låtar. Kul var det! Ibland får man ha dagar där man faktiskt inte pluggar så mycket. Tänker plugga imorgon plus hela helgen, så jag kommer förmodligen hinna med en del. Ändå sitter jag här i soffan och kan inte riktigt slappna av, för längst bak i huvudet finns den där rösten som försöker ge mig dåligt samvete över att jag inte läser klart kapitlet i boken eller skriver lite på examensarbetet. Men jag tänker dränka den där rösten med tv:n, för ikväll orkar jag inte mer än just tv. Imorgon ska jag jobba och sen ska jag träna dubbla pass med min älskade Sawsen. Det kommer bli en bra avslutning på en fin vecka.

Kärlek

Om en månad

Om en månad är jag i Paris. Dessutom har jag skrivit min (förhoppningsvis) sista tenta. Snacka om grymt! Nu ska jag plugga lite innan jag ska försöka cykla till min finaste finaste Emelie.

Kärlek

Skoskav

Att ha skoskav kan vara jobbigt. Jag försökte tänka att det är en högre nivå av massage när jag nyligen gick hem från kvällens musikkår. Det gick faktiskt lite lättare då men dock är mina fötter röda och hälarna har blåsor. Men det går väl över när man gifter sig som pappa alltid brukar säga.

Kärlek

Roligt citat

Läste precis ett roligt uttalande som Theodore Roosevelt sagt, jag citerar: "civiliserade människor borde komma på hur man gör sig av med avloppet på något annat sätt än att leda ut det i dricksvattnet".
Så sant som det är sagt!

Kärlek

Vitlök...

Jag glömmer alltid att man inte ska äta mat med vitlök på måndagar. Jag brukar nämligen boxas på måndagskvällar vilket innebär att man kommer stinka vitlök, något som är lagom mysigt för mig och min box-partner. Har man då på söndag kväll tagit upp en låda från frysen där det står "köttfärs med vitlök" och en ritad döskalle på, då får man faktiskt skylla sig själv!

Kärlek

Äventyr

Har varit på äventyr i Oskarström idag. Som sällskap och kartläsare hade jag min gode kamrat Emelie. Resan gick bra (tryckte in lite sightseen i Oskarströms centrum) och vi höll bara på att krocka en gång. Eller bli påkörda snarare och det var inte alls mitt fel (förutom att jag fick motorstopp). Men jag tyckte jag var duktig och jag är säker på att Emelie kände sig otroligt trygg med mig bakom ratten. Nu vet vi i alla fall hur området vi gör vårt examensarbete om ser ut. Fast som vanligt när vi tagit reda på en sak så dyker det upp ungefär fem nya frågor eller funderingar som behöver lösas. Fast det är lite roligt också samtidigt som det ska bli skönt att vara färdiga.

Kärlek

Bly

Jag säger bara ett ord: träningsvärk. Mina armar känns som bly och en så naturlig sak som att besöka toaletten tar på krafterna så jag måste vila tio minuter efteråt. Hur jag ska orka ta mig ut idag är en oerhört bra fråga. Gratis lunch lockar ganska bra i och för sig...

Kärlek

Skakis

Har nyss kommit hem efter kvällens träningspass och mina fingrar skakar så jag knappt kan skriva samtidigt som det rosslar lite i halsen när jag andas för djupt. Men ack så roligt det var! Och vilken skön känsla att ha tagit ut sig ordentligt. Imorgon ska jag upp och träna spinning med min älskade Sawsen kl 7, det ni! Inte alla som får träna med den vackraste kvinnan i världen.
Nu ska jag dricka en liter smoothie och läsa klart ett kapitel i min bok.

Kärlek

Du vet väl om att du är värdefull...

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på

Du vet väl om att du är värdefull

Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej

Du vet väl om att du är värdefull

Texten är från psalm 791 och vi sjöng den i kyrkan idag. Den gick rakt in i hjärtat och fick mina ögon att tåras. Så många som inte inser sitt egna värde och det är sorgligt.
Du är värdefull och viktigt, precis som du är. Du är unik. Glöm aldrig det!
Kärlek

Vänner

Fina vänner är värt mer än alla skatter i världen. Att få en kram, ett sms eller en komplimang när man behöver det som mest, det går inte att värdesätta. Ikväll kom det i precis rätt stund och fick mina ögon att tåras och hjärtat att svämma över av kärlek. Jag vet att jag kan klara vad som helst och överleva allt, så länge jag har mina fina vänner. Ni är magiska och jag tackar Gud varje dag för er!

Kärlek

RSS 2.0