För sent...

Jag orkar inte med ostabila människor. Känns som flera människor faller sönder framför mina ögon och jag kan ingenting göra. Mitt hjärta brister med dom men det spelar ingen roll vad jag gör eller säger, det är redan för sent. Jag önskar att jag kunde göra mer. Att jag kunde byta ut tårarna och smärtan mot kärlek och skratt.
Känns fel att jag går omkring och skrattar och mår bra när folk så nära mig far illa. Det hjälper inte att titta åt andra hållet, det känns i mitt hjärta ändå. Om jag bara kunde göra mer...

Underbara musik

Är hemma igen efter en fantastisk konsert med musikkåren. Vi är grymma när vi väl lägger manken till! Jag är stolt över mig själv, över alla i musikkåren och den fina publiken. Fick rysningar under flera låtar och vissa tillfällen kändes det som om själen ville ut och dansa. Det är ett gott tecken (tror jag), haha.
Jag är så tacksam att jag fortsatt spela flöjt alla dessa sexton (!) år. Det går inte att beskriva känslan, speciellt inte efter en sån här konsert som idag. Hemvärnets musikkår Halland är grymma!

Kärlek

Slappdag

Just nu står en form med cheesecake brownie i ugnen. Det är ungefär dubbelt så gott som det låter, alltså himmelskt! Får se ifall jag bjuder någon eller ifall jag äter allting själv...
Ikväll ska jag iväg och äta pizza och umgås med ett gäng härliga tjejer och det ser jag fram emot. Funderar på om jag kanske bör göra någonting vettigt innan dess. Å andra sidan är det en riktigt go lördag, sån där slappa och bara samla energi-dag. Imorgon blir det musikkåren ungefär hela dagen. Får se om jag orkar ta en löprunda innan annars överlever jag nog.
Livet är fint.

Kärlek

Löprunda - check!

Gjorde ännu en löprunda idag. Har upptäckt att när jag suttit en hel dag, som idag när jag satt på jobbet vid en dator i åtta timmar, så är det obeskrivligt skönt att ge sig ut på en löprunda. Speciellt som solen tittade fram under tiden. Det enda som krånglade lite var att Runkeeper inte fungerade så jag vet inte hur långt jag sprang eller på vilken tid. Men skulle gissa på 3,5 km på 20 minuter ungefär. Hoppas jag kan få Runkeeper att fungera igen för det blir mycket roligare att springa när man kan hålla koll på tidigare rundor och försöka slå sin tid.
Nu blir det kaffe!

Kärlek

Smoothie + Kesella

Sicken god smoothie jag gjorde ikväll! Frysta hallon, apelsin, kesella kvarg med smak av rabarber och lite mjölk för att få tunnare konsistens. Den blev alldeles fantastiskt smaskig! Har upptäckt att det blir finfint att ha kesella i smoothie, både med smak eller vanlig naturell. Det blir extra krämigt i smaken och dessutom bra efter träning.
För tränat, det har jag gjort ikväll. Först thaibox (som jag saknat nu när jag inte kunnat gå på det på ett tag) och sedan cirkelträning. Så mina muskler är ganska ömma och imorgon kommer det kännas riktigt gött. Nu ska jag dricka min smoothie och plugga lite.

Kärlek

Beroende.

Jag tror jag är beroende. Jag vill nämligen ut och springa! Helt frivilligt dessutom. Sitter och känner hur fötterna stampar för att få ut all energi jag har. Dock ska jag inte springa idag eftersom jag ska träna dubbla pass ikväll och sen hinner jag inte springa nu för jag har skola att göra. Och så tänkte jag försöka öva på flöjten också. På tal om det så är det Hylte ni ska vara i på söndag, kl 18. Då bjuds det på fantastisk musik av Hemvärnets musikkår Halland. Det kommer bli magiskt!
Nu ska jag fortsätta ägna mig åt kvicksilver. Mums!

Kärlek

Jag är GRYM!

För en gångs skull så har ett av mina nyårslöften faktiskt gett resultat. Jag bestämde att jag skulle satsa på träningen, äta ordentligt och dra ner på det onyttiga. Sedan jag började, 16/1, har jag gått ner fem kilo (!) och ökat ungefär 1 % i muskler. Då har jag dessutom haft perioder när jag ätit godis, choklad och diverse onyttigheter.
Jag märker skillnad direkt när jag drar ner på onyttigheterna och satsar ordentligt på mat, då mår min kropp bra och träningen ger bäst resultat. Tyvärr tar ofta latheten över, man blir trött på att fundera ut vad för mat som ska lagas och det blir att man bara slänger ihop något som knappt kan kallas mat. Fast ibland måste man unna sig att vara lat och bekväm också.

Jag är alldeles grym! Nu fortsätter vi i samma goa stil och planerar för fler och tuffare träningspass. Och på tal om träningspass så är mina knogar alldeles ömma efter gårdagen box. Det är så det ska vara!

Kärlek

Ny telefon

Idag leker jag med min nya mobil. Lyckades få på skyddsfilmen alldeles perfekt så nu ska jag jag lära mig hur telefonen fungerar genom att trycka, trycka, trycka!

Kärlek!

Att påverka någon

Ibland funderar jag kring hur man påverkar folk. Att saker jag säger, gör eller visar faktiskt kan påverka en annan person. Antingen positivt eller negativt, men jag hoppas såklart på positivt.
Speciellt när jag ser barn och tonåringar känner jag direkt att jag vill förmedla en massa till dom. Säga att allt kommer bli bra, våga vara dig själv och sprid kärlek istället för ont. Fast å andra sidan, hur mycket lyssnar man som tonåring?
Jag minns när jag var tonåring (känns som en evighet sedan) och hur allting tycktes vara ett rent helvete vissa dagar. Då hade det nog inte spelat någon roll ifall någon kommit och sagt att allting kommer bli bra. Men jag lovar, allting kommer bli bra! På det ena eller andra sättet så löser det sig.
Det blir inte alltid som man trott (det blir oftast inte alls som man trott) men det gör inget för det löser sig alltid. Och ibland blir det till och med bättre än man trott och då är livet alldeles fantastiskt!
Vet inte riktigt om jag får fram någonting vettigt här men det känns som om tankarna och känslorna är huller om buller ikväll och en del behövde bara komma ut.
Glöm inte: sprid kärlek!

Kärlek

Löprundor

Då var kvällen här och jag har slutfört mina båda löprundor (sprang först till Emelie och sen var jag tvungen att springa hem också). Det blev nästan 5,2 km på strax över en halvtimme. Och ja, jag vet att det var paus i mitten när jag var hos Emelie men jag tycker ändå det är bra. Upptäckte att det var skönt att springa på kvällen. Tror jag föredrar att springa morgon eller kväll, då är det minst folk ute. Vill kunna springa i lugn och ro och bara fokusera på mig och min träning. Jag tror jag blivit löpar-frälst. Eller så är det bara nyhetens behag, det återstår att se... Kul att märka förbättring i alla fall!
Nu blir det lite nötter för att sedan sova.

Kärlek

Secret

If I tell people about you,
I'm gonna loose you.
Will you be my secret?

Skor i stora lass

Tröttheten försvann när Sandy kom hit. Vi hängav oss åt lite skoshopping och jag vågar inte skriva hur många skor jag köpte ifall mamma läser. Men om du nu läser mamma så kan jag garantera att jag slängt lika många skor som jag köpt (nästan). Dessutom var alla skorna så oerhört fina och oemotståndliga så jag tyckte att jag var värd det. Sitter hemma nu och försöker få upp motivation till att plugga eller göra någonting vettigt men det går sådär.

Känslan att kunna förlora,
samtidigt känslan att kanske vinna.
Vinna något oerhört stort,
flyga upp och iväg.
Det krävs en insats för att vinna,
insatsen är mitt hjärta.

Kärlek

Tröttare än tröttast

Idag är jag trött och inte alls på topp. Tror jag ska vila en stund i soffan. Ska få besök av Sandy om en stund om jag har tur och ikväll ska jag ta mig bort till Andersberg och koordinera ihop mig med Emelie. Funderar på om man skulle ta och löpa ut dit... Imorgon blir det ingen träning för då är det dags att sätta upp husvagnen och sen spelning på kvällen så jag bör nog springa ikväll. Eller så kör jag en extra lång runda på lördag. Hmm, alla dessa beslut...

Kärlek

Löpning

Mina nya löparskor är fantastiska! Var precis ute på en runda och det gick kanon. Och min hållare till mobilen är ännu bättre för när jag har musik i öronen springer jag snabbare och tänker inte på hur jobbigt och tråkigt det är. Så idag var det till och med roligt att springa! Sprang dessutom snabbare än jag brukar göra när jag springer med Gyltene (sorry!) så nu kan jag springa själv också och förbättra min kondition. Sprang 3,55 km på ungefär 20 minuter. Helt okej faktiskt. Dessutom upptäckte jag att jag ökat med nästan 1 % i muskler vilket gjorde mig väldans glad!

Kärlek

Löpning

Idag införskaffades ett par nya löparskor, riktiga löparskor som är anpassade efter hur jag springer. Köpte dessutom en sån där smidig väska att ha mobilen i medan man springer, så man kan lyssna på musik. Så nu är jag redo för att ge mig ut och springa. Ska bara fixa lite go musik först.

Kärlek

Kristen

Ja, jag är KRISTEN och jag är STOLT över det.

Kärleken i mitt liv

Jag vet vem som är Kärleken i mitt liv.
Han finns alltid där för mig. Han älskar mig till oändligheten trots mina misstag och brister. Han har alltid en famn redo för mig att krypa upp i när det behövs.
Det bästa är att jag kan dela allt med Honom. Han gråter med mig när jag gråter och skrattar med mig när jag skrattar. Och när jag inte orkar mer, då lyfter han mig och bär mig framåt. När jag är allra längst ner i skiten och krälar, då räcker Han mig sin hand och hjälper mig upp.
De tillfällena när jag är sprudlande glad och fnissig så står Han bredvid mig och ler. När jag dansar så dansar Han. Vad som än händer vet jag att Han alltid finns där för Han är det enda sanna i denna världen, Hans kärlek är det enda jag kan lita på. Utan Honom är jag ingenting. Så tack, käre gode Gud för att jag får kalla mig din. Jag är stolt.


Kärlek

Lång tisdag

En låååång tisdag har det varit. Men jag ligger i fas på jobbet, jag hann strukturera lite med examensarbetet och haft repetition med musikkåren. På lördag ska vi spela på Varbergs fästning, dock är det bara för inbjudna vilket är lite tråkigt (annars hade familj och vänner kunnat komma och lyssna). Men alla som vill komma och lyssna har en chans 29/4, då ska vi nämligen ha vårkonsert i Hylte. Det är något man inte får missa!

Kärlek

Lycka är

Lycka är att få ta ut sig fullständigt på ett box-pass. Dock ska jag aldrig mer äta så dåligt som idag för oj oj oj vilket håll jag fick mitt under träningen! Nu blir det till att slänga ihop något ätbart och sen ladda för morgondagen.

Kärlek

Första dagen...

Idag är första dagen på resten av mitt liv. Okej då, det kanske låter lite väl extremt. Men jag ska i alla fall göra vissa små justeringar vilket kommer resultera i någonting fantastiskt. Det finns så mycket att göra, tänka och känna så det är dags att fokusera på allting bra och lycklig. Som att min älskade Sawsen kommer hit om en liten stund. Det är kärlek.

Kärlek

Vänner

Utan mina vänner är jag ingenting. Tack för att ni finns där, i ur och skur, alltid lika duktiga på att få mig att må bra och le. Ni gör mig till den jag är.

Kärlek

Home sweet home

Då var man hemma i Varberg. Känns alltid lika underligt att åka hem till föräldrarna efter man flyttat hemifrån. Det känns hemma fast ändå inte. Just detta tillfället känns det som om jag är så mycket längre hemifrån Halmstad än vanligt. Jag trivs i Halmstad, i min lägenhet och med alla fina vänner och minnen som finns där. Sen är varken mamma eller pappa hemma i helgen så huset blir lite tomt. Tur att jag har Lillebror och Tiger i alla fall.
För tillfället har jag en underlig känsla i magtrakten som jag försöker ignorera. Jag tycker inte om att vara sårbar. Jag vill vara stark.

Kärlek

Lycklig nu

Har två rader ur en låt på hjärnan som är ganska slående, nämligen "Gör mig lycklig nu, gör mig lycklig igen". 

Kärlek

Äkta WBM

Har från två olika håll denna veckan hört att jag är äkta. Det känns väldigt bra. För varför ska jag vara någon annan när jag är bäst på att vara just jag?! Jag är trots allt WBM!

Kärlek

Oslagbar onsdag

Igår var det tindrande tisdag. Idag är det oslagbara onsdag. Gick upp tidigt idag fast det gjorde mig ingenting eftersom jag vaknade på bästa tänkbara sätt. Och efter en arbetsdag full av XRF (inte så roligt som det låter) ska jag köra ett pass thaibox (vilket jag inte gjort på tre veckor!). Och ikväll blir det magi. Igen.

Kärlek

Kul pass

Har genomfört ett grymt roligt box-pass! Det var roligt, utmanade och härligt. Kändes som om jag lyckades pressa mig själv lite extra också, alltid lika kul. Kommer förmodligen ha grym träningsvärk imorgon. Typiskt nog tisdag, när jag behöver ta mig upp till regementet. Men morgondagen kommer förmodligen bli lika bra som denna. Och sen är det nästan påsk.

Kärlek

Dagen idag

Jag har jobbat fem timmar, varit i skolan två timmar och ska nu plugga två timmar innan det är dags att träna i (nästan) två timmar. Dessutom fick jag beröm imorse vilket gjorde mig väldans glad. Så glad att jag gått omkring och visslat hela dagen. En fantastisk måndag med andra ord!!

Kärlek

Smått chockad

Just nu är jag i smått chocktillstånd. Det går nog över snart. Idag har jag i alla fall tränat box, det är inte illa! Tränade med min finaste Saws dessutom, så det var extra kul. Imorgon är planen att gå upp tidigt och hinna med en halv jobbdag innan skolan. Ska för övrigt gå upp tidigt hela veckan fram till påsk. Ser fram emot torsdag, då ska jag ta en liten semester och bege mig mot Varberg för att umgås med Lillebror och Tiger. Men nu blir det sängen. Godnatt!

Kärlek

RSS 2.0