Utmattad

Kom nyss hem från skolan efter en tuff eftermiddag. Jag vet att en positiv inställning oftast ger bättre resultat och att det känns lite lättare att göra det jobbiga om man åtminstone försöker tänka positivt. Men det funkar inte alltid! Ibland måste man tillåta sig att tänka fula ord och förbanna diverse uppgifter och påhitt.
Det gjorde jag tidigare.
Och hela mitt kvällsschema blev förstört eftersom skolan drog ut på tiden. Nu får jag försöka plugga lite snabbt innan jag ska träna (har dessutom inte hunnit äta så jag kommer nog kollapsa) och efter träningen får jag baka till morgondagens fika.
Längtar till imorgon, längtar till att få träffa Emelie och bara snacka och ha kul. Och på kvällen ska jag och min fina ut och äta för att sedan gå på bio. Mys!
Kan bara stressen försvinna så vore allt toppen. Jag tror mitt liv skulle vara mycket mindre stressigt om jag dels inte jobbade så mycket (men jag vill ha pengar) och dels inte tränade så mycket (men jag vill hålla mig i form, det är väldigt viktigt för mig). Så det är bara att försöka göra det bästa av det och planera så allting går ihop. Utan alla fantastiska människor i min omgivning hade det aldrig gått, så tack!

Kommentarer
Postat av: Sandy

Bara du aldrig glömmer att du är helt fantastisk så skall allt nog lösa sig. Och man får vara arg och besviken ibland... annars funkar man inte ♥

2011-02-04 @ 10:45:00
URL: http://lillagget.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0