Shut down

Känner mig alldeles inte på topp just nu. Har precis kommit hem från boxningen, där slogs jag så jag fick tårar i ögonen. Trots detta fick jag inte ut all frustration, ångest och stress jag känner.
Just nu har jag panik över att jag inte hinner träna mer än 3 gånger per vecka, att jag borde öva på flöjten minst varannan dag men knappt hinner en gång i veckan, att jag inte hinner plugga ens i närheten av så mycket jag borde och vill och dessutom har jag tenta på måndag och jag jobbar onsdag, torsdag, lördag och söndag plus att det är konsert på fredag.
Jag hinner inte, jag orkar inte och jag har ingen lust! Vill sitta i lugn och ro och bara plugga, men folk förväntar sig att jag ska ställa upp, att jag ska vara där och vara glad och vara på topp. Men just nu känner jag mig inte stark. Jag önskar att jag kunde vara stark hela tiden, att jag alltid hade energi och ett leende att ge. Jag orkar inte ens laga mat men jag måste för annars har jag ingen matlåda till imorgon. Jag känner inte ens hunger, bara matthet. Ge mig kraft, snälla!

Tack gode Gud för finaste Linda som alltid finns där. Du är guld värd och den bästa jag har. Tack för att du stått och står ut med mig hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0