Hjälp sökes

Dagens middag består av smoothie, kaffe och godis. Inte det nyttigaste precis men jag har inte ork, tid eller lust att göra något mer seriöst. Det är stunder som dessa när jag önskar att jag hade någon som kunde ta hand om mig. Någon som kunde gå ut med soporna (det är faktiskt så illa att jag inte hinner eller kan ta med mig soporna ut eftersom jag är fullpackad som en åsna vareviga morgon), någon som kunde dammsuga, städa och tvätta åt mig, någon som kunde handla och laga mat åt mig (och som såg till att jag faktiskt åt). Någon som hjälpte mig helt enkelt.
Men skam den som ger sig utan kamp! Imorgon tänker jag ge mig utanför dörren med två datorer, diverse böcker och annat material, en väska med lite lunch och kaffe i plus fyra soppåsar. Sen tänker jag komma hem med datorerna, böckerna och lite nya livsmedel.
I can do it!

Kärlek

Kommentarer
Postat av: SofiaMargareta

Jag håller tummarna för att du klarar det!



Och du är alltid välkommen på middag här:) Sen att vi inte heller är så bra på att laga middag varje dag är en annan femma;P



Kärlek!

2012-05-10 @ 19:29:40
URL: http://sofiamargareta.wordpress.com
Postat av: Simon

Ibland kan man behöva hjälp i vardagen. Jag skulle gärna hjälpa dig om jag kunde, tycker om att ta hand om vardags sysslor och göra vardagen lättare för folk :)

Yes, You can do it!

2012-05-11 @ 10:56:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0