2013 var det ja...

Oj vad tiden går fort! Det har redan gått elva dagar på det nya året. Fast samtidigt känns det på något vis som om det varit 2013 hur länge som helst (förutom att jag fortfarande skriver 2012 av ren vana). Det var skönt att ha semester över jul och nyår men det är skönt att ha rutin på sitt liv igen.
Har förutom arbete och träning även kommit igång med musikkåren igen. Satt tidigare idag och planerade in (planerings-freaket i mig riktigt njöt) alla preliminära konserter och rep-tillfällen i min almanacka. Det var med förväntan och längtan. Om allt går som det ska blir det höstkonsert för allmänheten i både Halmstad och Kungsbacka vilket i så fall kan komma att bli en av årets höjdpunkter. Jag älskar att spela för publik och gärna en stor sådan (högvakten i Stockholm var ett ypperligt bra exempel på sådant tillfälle när adrenalinet flödar och leendet inte går att hejda). Så i musikväg kan detta året ha en hel del att bjuda på.
 
Resterande av kvällen får bli lugn och avslappnad. Ska snart belägra sängen (sambon är ute på vift på stan så jag har hela sängen för mig själv) och glo på tv/film tills jag inte orkar mer. Ljuvliga fredag!
 
Kram & Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0